Over Ons

Stationslift Storingen is een initiatief van een gehandicapte treinreiziger uit Gelderland. Met dit platform wil hij ervoor zorgen dat mede (gehandicapte) reizigers niet voor verrassingen komen te staan als zij een kapotte lift treffen op een treinstation in Nederland. Niets is namelijk zo vervelend als je reis niet voort te kunnen zetten door een kapotte lift. Een dergelijk platform als dit bestond nog niet en informatie over kapotte liften is vaak moeilijk tot niet te vinden. Daarom is hij dit initiatief op persoonlijke titel gestart.

(Gehandicapte) reizigers kunnen gemakkelijk zelf een defecte lift aanmelden. Dit doen zij door het formulier op de pagina “Storing Aanmelden” in te vullen. Als een storing is verholpen kunnen zij deze gemakkelijk afmelden via de pagina “Storing Afmelden“.

Deze website is mede mogelijk gemaakt door 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Project Icarus is een educatieve dagbesteding in de IT voor jongvolwassenen met een beperking. In een ongedwongen en levendige sfeer kan je hier leren, werken en plezier maken. Als groep werken we aan het maken, wijzigen en onderhouden van websites voor betalende klanten.