Disclaimer

Laatst bijgewerkt op 22-11-2023

1. Aansprakelijkheid

Stationsliftstoringen.nl is een privé-initiatief met als doel inzicht te bieden in defecte liften op treinstations aan de hand van reizigersmeldingen. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid, kunnen we niet garanderen dat de informatie altijd volledig, juist of up-to-date is. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

2. Verantwoordelijkheid van de gebruiker

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het interpreteren en toepassen van de verstrekte informatie met betrekking tot defecte liften op treinstations. Stationsliftstoringen.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.

3. Externe links

De website kan links bevatten naar externe websites met betrekking tot stations en liften. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade of letsel die voortvloeit uit het gebruik van deze websites.

4. Wijzigingen in de website

Stationsliftstoringen.nl behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website te wijzigen. We zijn niet verplicht om de informatie op de website bij te werken.

5. Juridisch advies

De informatie op stationsliftstoringen.nl vormt geen juridisch, financieel of professioneel advies met betrekking tot liften op treinstations. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor advies op maat.

6. Auteursrecht

Tenzij anders vermeld, is alle inhoud op stationsliftstoringen.nl beschermd door auteursrecht. Het is niet toegestaan om zonder toestemming materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren of verspreiden.

7. Verantwoordelijkheid voor reparatie

De reparatie van defecte liften op treinstations valt onder de verantwoordelijkheid van NS of ProRail. Stationsliftstoringen.nl is niet verantwoordelijk voor de reparatie van liften. Om de reparatie van defecte liften te versnellen, moedigen we reizigers aan om ook melding te maken bij NS of ProRail. Dit kan bijvoorbeeld via Twitter door te tweeten naar @NS_Online en @ProRail, of telefonisch via NS reisassistentie op 030-2357822.

8. Wijzigingen in de disclaimer

Deze disclaimer kan worden bijgewerkt om veranderingen in onze werkwijze weer te geven. Controleer regelmatig op updates.

9. Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Deze website is mede mogelijk gemaakt door 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Project Icarus is een educatieve dagbesteding in de IT voor jongvolwassenen met een beperking. In een ongedwongen en levendige sfeer kan je hier leren, werken en plezier maken. Als groep werken we aan het maken, wijzigen en onderhouden van websites voor betalende klanten.