In de media

Het verhaal over het ontstaan en de werking van Stationslift Storingen wordt regelmatig opgepikt door de (landelijke) media. Hieronder een overzicht met publicaties over dit platform:

Rolstoeler Karst startte een platform om kapotte stationsliften te melden, Omroep Gelderland 7 mei 2023
Karst Lovers startte het platform Stationslift Storingen, Het Kontakt Tiel 17 mei 2023
‘Als NS het niet biedt, doe ik het maar’: Door Karst sta je nooit meer met je rolstoel voor stilstaande stationslift, AD/De Gelderlander 24 augustus 2023 (inloggen verplicht)
Platform Stationslift Storingen van Tielenaar Karst Lovers schot in de roos, Streekomroep SRC FM 2 april 2024
Karst reist graag met de trein maar als de lift op het station wéér kapot is, is voor hem de maat vol, AD/De Gelderlander 15 april 2024 (Premium)
Stationslift defect? Al tweehonderd keer meldden gebruikers dit op het platform van Karst Lovers, Het Kontakt Tiel 16 april 2024

——-

Ook interesse in een interview voor radio, tv of online? Neem contact met mij op via stationsliftstoringen@outlook.com en dan bespreken we de mogelijkheden.

Deze website is mede mogelijk gemaakt door 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Project Icarus is een educatieve dagbesteding in de IT voor jongvolwassenen met een beperking. In een ongedwongen en levendige sfeer kan je hier leren, werken en plezier maken. Als groep werken we aan het maken, wijzigen en onderhouden van websites voor betalende klanten.