UPDATE: stations met defecte lift gefilterd uit lijst met alternatieven

Vorige week presenteerden wij met trots een update van onze lijst met actuele storingen. Bij deze update voegden wij een systeem toe dat automatisch alternatieven voor het getroffen station weergeeft. Vandaag voegen wij daar nog een extra optie aan toe.

Elk station met een lift heeft bij de introductie vorige week een aantal alternatieven met direct omliggende stations van ons gekregen. Die alternatieven werden allemaal weergegeven ongeacht op die stations ook defecte liften zijn. Nu hebben wij, zoals vorige week al aangekondigd, een extra filter toegevoegd. Dit filter vergelijkt de meldingen van defecte liften met de alternatieven voor de specifieke stations. Wanneer er op een station een defecte lift is zal deze nu uit de alternatieven worden gefilterd. Als er door deze optie volgens ons systeem geen alternatieven meer mogelijk zijn wordt dit weergegeven met de tekst “Geen alternatieven”.

Wij willen bij deze nieuwe optie wel even een disclaimer plaatsen. Of een station door een defecte lift niet meer toegankelijk is verschilt per station. Sommige stations hebben namelijk meerdere liften die toegang geven tot het station of de perrons. Momenteel houdt de nieuwe optie hier geen rekening mee. Zodra er 1 lift defect is wordt het station weggefilterd uit de alternatieven en kan dus per situatie verschillen of een station toegankelijk genoeg is. Neem als reiziger altijd als extra controle contact op met NS Reisassistentie om te bepalen of je je reis kan maken. De reiziger blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het wel of niet kunnen maken van zijn/haar reis. Stationslift Storingen kan niet garanderen dat de getoonde informatie in de lijst met actuele storingen volledig juist is. Staat een lift in onze lijst als defect maar werkt deze wel? Meld deze dan bij ons af via de pagina “Storing afmelden“. Alleen zo kunnen wij een zo betrouwbaar mogelijk systeem bieden aan onze gebruikers.

Hopelijk zijn jullie blij met deze extra toevoeging. Is er iets wat jij anders wil zien? Laat dit dan aan ons weten via de bekende social media kanalen of vul het contactformulier op deze website in

Deze website is mede mogelijk gemaakt door 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Project Icarus is een educatieve dagbesteding in de IT voor jongvolwassenen met een beperking. In een ongedwongen en levendige sfeer kan je hier leren, werken en plezier maken. Als groep werken we aan het maken, wijzigen en onderhouden van websites voor betalende klanten.